Inventas opleidingen

Cursus overzicht

Cursus overzicht

Staat de exacte cursus van je voorkeur er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op.

Waarin wil jij je verder bekwamen?

Mogelijk wil je verder de techniek in en vind je verdieping in onze technische cursussen. Of wil je jezelf ontwikkelen richting leidinggeven of commercie. Bekijk ons complete aanbod van trainingen voor technici. Staat de training van je wensen er niet bij, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ontwikkel jezelf op je sterke punten, je technische kennis op het vakgebied van je keuze, je persoonlijke vaardigheden. Daar word jij blij van en je werkgever ook. Als jij verder wilt komen en jezelf op technisch gebied verder wilt ontwikkelen dan ben je van harte welkom bij een van de cursussen of trainingen van Inventas.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door direct contact met ons op te nemen. Je kunt hier vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Onze opleidingen

Cursus overzicht

Hierboven vind je een overzicht van de cursussen die we momenteel aanbieden. Staat de exacte cursus van je voorkeur er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op.

Onze aanpak

Na de uitgebreide intake kennen we jou als cursist en je persoonlijke leerdoelen. De rode draad staat natuurlijk vast. De persoonlijke leerdoelen gebruiken we om de training te finetunen. We nemen daarbij de praktijk van jou als cursist als vertrekpunt. We plaatsen bij voorkeur deelnemers van vergelijkbaar niveau bij elkaar in een trainingsgroep. Dit komt ten goede aan de groepsdynamiek en het leerresultaat. Je kunt na een Inventas cursus de kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen. Onze klanten waarderen dat met een hoog cijfer. Daar zijn we blij mee. We zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. Vragen kun je ons sturen via de mail: info@inventas.nl of vraag extra informatie over een van de opleidingen bij ons aan via de links op deze pagina.

Deskundige trainers

Een Inventas cursus is een ‘hands-on’ doe-training, verzorgd door zeer ervaren-, vakkundige- en bekwame trainers. Elke trainer bij Inventas heeft zijn of haar sporen verdiend in het vakgebied van de training. Daarnaast heeft elke trainer de nodige ervaring met het trainen van technici. Het doel van elke Inventas cursus is de deelnemers nieuwe kennis en vaardigheden te laten opdoen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. De praktijk van de groep als uitgangspunt nemen is de eerste stap in elke succesvolle training. Weten wat belangrijk is en daarvoor gaan, samen met jou als deelnemer. Dat is ons motto voor elke training.

Klik voor meer informatie