cursus

Cursus Inventas

Waar wil je beter in worden?

Ons advies: Ontwikkel jezelf op je sterke punten, je technische kennis op het vakgebied van je keuze, je persoonlijke vaardigheden. Daar word je blij van. Het doel van een cursus bij Inventas is dat jij als technicus nieuwe kennis en vaardigheden opdoet die je direct kunt toepassen in je werk. Als jij verder wilt komen en jezelf op technisch gebied verder wilt ontwikkelen dan ben je van harte welkom bij een van de trainingen van Inventas. Bekijk ook ons complete cursusaanbod.

Hoe willen we dat bereiken?

Na de uitgebreide intake weten we bij Inventas wat de deelnemers van de cursus te leren hebben en hoe we dat gaan aanpakken. We nemen de praktijk van de groep als vertrekpunt. We plaatsen bij voorkeur deelnemers van vergelijkbaar niveau bij elkaar in een trainingsgroep. Dit komt ten goede aan de groepsdynamiek en het leerresultaat. Na de start van de training en een kennismaking met de deelnemers beperken we de uitleg van elke module tot hooguit twintig minuten. Daarin bespreken we het waarom en het hoe van de te leren vaardigheden. Inventas trainingen zijn ‘hands-on’ doe-trainingen, verzorgd door zeer ervaren-, vakkundige- en bekwame trainers. Je kunt na elke cursus de theorie en oefeningen die je gemaakt hebt direct in de praktijk toepassen. Onze klanten waarderen dat enorm. Daar zijn we blij om. Zie voor meer informatie het overzicht van onze opleidingen of vraag extra informatie bij ons aan via een van de links op deze pagina.

Deskundige trainers

Als lid van de NEN normcommissie Productgeometrie is de trainer altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Geometrische product specificaties en tekeningnormen. Elke trainer bij Inventas heeft zijn of haar sporen verdiend in het vakgebied van de training. Daarnaast heeft elke trainer de nodige ervaring met het trainen van technici.
Het doel van elke Inventas training is de deelnemers nieuwe kennis en vaardigheden te laten opdoen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. De praktijk van de groep als uitgangspunt nemen is de eerste stap in elke succesvolle training. Weten wat belangrijk is en daarvoor gaan, samen met jou als deelnemer. Dat is ons motto voor elke training.

Download onze brochure