cursus

Inventas opleidingenCursus aanbod

Hieronder zie je alvast een deel van ons aanbod van cursussen en opleidingen. Staat de opleiding van je wensen er niet bij, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Vind je het lastig om een juiste keuze te maken, dan staan wij je graag bij met deskundig opleidingsadvies.

Waarin wil jij je verder bekwamen?

Dat je slim bent, daar twijfelt niemand aan. Maar ben jij jezelf nog goed aan het ontwikkelen? Ons advies: Ontwikkel jezelf op je sterke punten, je technische kennis op het vakgebied van je keuze, je persoonlijke vaardigheden. Daar word jij blij van en je werkgever ook. Als jij verder wilt komen en jezelf op technisch gebied verder wilt ontwikkelen dan ben je van harte welkom bij een van de opleidingen van Inventas. Hieronder zie je alvast een deel van ons complete cursusaanbod. Staat de opleiding van je wensen er niet bij, dan kun je altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Onze aanpak

Na de uitgebreide intake kennen we jou als cursist en je persoonlijke leerdoelen. De rode draad staat natuurlijk vast. De persoonlijke leerdoelen gebruiken we om de training te finetunen. We nemen daarbij de praktijk van jou als cursist als vertrekpunt. We plaatsen bij voorkeur deelnemers van vergelijkbaar niveau bij elkaar in een trainingsgroep. Dit komt ten goede aan de groepsdynamiek en het leerresultaat. Je kunt na een Inventas cursus de kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen. Onze klanten waarderen dat met een hoog cijfer. Daar zijn we blij mee. We zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. Vragen kun je ons sturen via de mail: info@inventas.nl of vraag extra informatie over een van de opleidingen bij ons aan via de links op deze pagina.

Deskundige trainers

Een Inventas cursus is een ‘hands-on’ doe-training, verzorgd door zeer ervaren-, vakkundige- en bekwame trainers. Elke trainer bij Inventas heeft zijn of haar sporen verdiend in het vakgebied van de training. Daarnaast heeft elke trainer de nodige ervaring met het trainen van technici. Het doel van elke Inventas cursus is de deelnemers nieuwe kennis en vaardigheden te laten opdoen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. De praktijk van de groep als uitgangspunt nemen is de eerste stap in elke succesvolle training. Weten wat belangrijk is en daarvoor gaan, samen met jou als deelnemer. Dat is ons motto voor elke training.

Klik voor meer informatie