Privacy verklaring Inventas

Wanneer u zich bij Inventas inschrijft voor een training, contact met ons opneemt via een formulier of een document van onze website download, dan vragen we naar enkele persoonsgegevens. In dit privacy statement leggen we u uit voor welk(e) doeleinde(n) we dit doen en waarom wij menen daar een gerechtvaardigd belang bij te hebben. Dit statement is in lijn met de nieuwe richtlijnen volgens de AVG – (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en van toepassing op alle activiteiten van Inventas, gevestigd Spegelt 74, 5674 CD Nuenen, Nederland. Heeft u na het lezen nog vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via +31 (0)40 303 46 94.

Art.1. Waarborgen privacy
Het waarborgen van de privacy en gegevens van onze klanten en websitebezoekers vinden wij van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat uw gegevens worden beveiligd en bewaakt tegen misbruik en ongeautoriseerde partijen. Inventas bewaart uw gegevens zolang de gegevens relevant zijn in verband met de doeleinden als beschreven bij de artikelen 3, 4 en 5 in dit privacy statement.

Art.2. Klachtrecht
Mocht u ondanks onze waarborgen ontevreden zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via +31 (0)40 303 46 94. Daarnaast staat het u vrij om bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een klacht in te dienen.

Art.3. Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?
We gebruiken uw persoonsgegevens om u gericht te kunnen informeren over ons aanbod op het gebied van dienstverlening en trainingen en tevens om onze diensten en trainingen te verbeteren.

Art.4. Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken we?
Wij verzamelen en verwerken de volgende persoonsgegevens:
a. Uw voor- en achternaam. Voor marketingdoeleinden gebruiken we uw naam om u persoonlijk aan te spreken.
b. Uw e-mailadres: wij vragen uw e-mailadres om met u te communiceren over een training waar u reeds aan deelneemt of mogelijk gaat deelnemen. Bovendien sturen we hier uw e-tickets of factuur naartoe en/of houden we u op de hoogte van onze activiteiten (na toestemming).
c. Telefoonnummer: wij vragen uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen bij vragen. We zullen u niet zomaar bellen voor reclamedoeleinden.
d. Bedrijfsnaam en -adres: wij vragen het (factuur)adres van uw bedrijf om eventuele correspondentie per post toe te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een factuur of het nasturen van een getuigschrift/bewijs van deelname aan een training.
e. Uw voorkeursdatum en –locatie bij een training: wij vragen naar een voorkeursdatum bij onze trainingen om te kijken of we bij de keuze van de startdatum rekening kunnen houden met uw voorkeur.

Art.5. Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens?
Wij verzamelen zowel offline (onder ander vanaf visitekaartjes en/of telefonische gesprekken) als online enkele van uw persoonsgegevens voor een correctie afhandeling van onze dienstverlening, trainingen en/of marketingactiviteiten. https://www.inventas.nl plaatst cookies bij websitebezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om pagina’s te optimaliseren. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt. Online doen wij dit met behulp van de volgende tools en cookies:
a. Google Analytics : Google Analytics houdt het gebruik van onze website(s) bij zodat we deze kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan paginabezoek, gedrag en conversietracking. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.
b. Google Adwords : Google Adwords registreert het aantal bezoeken en conversies naar aanleiding van campagnes. Daarnaast houdt deze cookie bij welke pagina’s worden bezocht, zodat relevante advertenties op externe websites worden getoond. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.
c. Linkedin analytics : Linkedin analytics registreert het verkeer vanaf onze Linkedin accounts en posts naar onze website(s). In het geval van advertenties, houdt deze cookie bij of acties zoals inschrijvingen hebben plaats gevonden.
d. Active Campaign : Active Campaign gebruikt op een veilige manier uw gegevens om u terugkoppeling te geven op uw aanvragen vanaf de Inventas website.

Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Art.6. Verwerking persoonsgegevens
Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot persoonsgegevens. Dit ondervangen we met een rechtenstructuur per systeem en de inzet van goede wachtwoorden per systeem. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden. Indien u nog geen klant van ons bent zullen wij uw gegevens uitsluitend voor marketingdoeleinden gebruiken na expliciete toestemming.

Art.7. Recht op inzage / rectificatie /verwijdering persoonsgegevens
Bent u klant van Inventas en wilt u zien welke persoonsgegevens van u bij ons bekend zijn? Dan kunt u gebruikmaken van uw recht van inzage. Als een of meerdere van uw persoonsgegevens niet kloppen, dan kunt u Inventas vragen om deze gegevens aan te passen en indien u dat wenst ze door Inventas te laten verwijderen. Indien gewenst kunt u tegen de verwerking bezwaar maken, verzoeken de verwerking te beperken en/of uw gegevens te verwijderen.

Als u van deze rechten gebruik wenst te maken, stuur dan een brief per e-mail naar info@inventas.nl of per adres naar Spegelt 74, 5674 CD Nuenen.

Art.8. Overige

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de meest recente en bewezen technieken. Wij doen er alles aan om dit te waarborgen en te bereiken.

Inventas heeft het recht om de inhoud van dit privacy statement te wijzigen. Wij raden u daarom aan om met enige regelmaat dit statement te lezen, zodat u op de hoogte bent van deze wijzigingen.

De laatste wijziging heeft plaats gevonden op: 27 april 2019.